Varför gör inte alla företag så?

Detta året hade vårt företag en julfest med en liten twist. Istället för att ha det vintriga temat med ett traditionellt julbord valde vi att köra hawaiitema med sommarkänsla och aktiviteter. Det blev strandfest med grill, femkamp och livemusik. 

För att hitta sommaren under vintertider vände vi oss till beachvolleyboll center i Göteborg. De hade ett paket färdigt där allting ingick, det var till och med så enkelt att de hade löst transporten till och från kontoret. Vi behövde bara följa deras direktiv så löste sig allting. Jag tror våra chefer tyckte det var ganska skönt att ta ett steg tillbaka och låta någon annan ta ansvaret över gruppen. 

Eventet hade en väldigt bra blandning av aktiviteter såsom beachvolleyboll, femkamp och ett trevligt musikquiz. När vi var där kändes det faktiskt som om det vore sommar. Sand mellan tårna, palmer och somriga växter samt äkta solljus. Det bästa av allt var att mitt lag efter mycket kämpande blev vinnare över femkampen.

Jag tror detta har bidragit till att vi som företag kommit närmre varandra och att vi har skapat ett starkare band till varandra. Det kändes som ett lyckat event eftersom alla hade ett leende på läpparna när de gick därifrån. Vi alla behövde en paus från det dåliga vädret utomhus och få uppleva sommaren tillsammans.