Sommarstuga & nytt elavtal!

Vi har ju som ni redan vet kollat på att köpa ett sommarställe ett tag, det har ju varit extra svårt nu under corona då priserna verkligen stuckit iväg långt över vår budget.

Förra helgen var vi på visning på ett hus ute i Lysekil, familjen som haft det innan har bott där året om så det är utrustat även för vinterhalvåret. Vi föll pladask när vi kom dit och tomten är stor med en fin gräsmatta och många planterings möjligheter där vi kan odla våra egna grönsaker, örter och sätta potatis, allt som jag alltid drömt om.
Det var vi och två par till som var där och kollade. I måndags började budgivningen och gissa vad? Vi vann och i torsdags var vi och skrev på kontraktet.
Jag är superlycklig!! Det kommer bli så bra och jag kan redan föreställa mig att spendera alla somrar där i framtiden.

Det som var pricken över i:iet var ju att det faktiskt var ombonat även för vinterhalvåret. Tänk er att åka upp en helg på vintern för övernattning och komma iväg lite från stadspulsen eller till och med fira julen där uppe något år. Hur mysigt?

Det är mycket som det ska fixas med inför flytt b.la. försäkring, el etc. och jag har nu denna helgen tagit tag i att hitta ett bra elavtal som vi kan teckna där ute.

Jag har försökt googla mig till så mycket kunskap jag bara kan och jämföra de olika elbolagen men har kommit fram till att Göta elbolag har de bästa elavtalet för oss.
Efter att ha lusläst deras hemsida så måste jag också bara tipsa er om detta bolag. Dem har många olika elavtal och jag tror verkligen att ni kan hitta något som passar just Ert behov. 

Nu när vi ändå skulle hitta ett elavtal till sommarhuset och jag verkligen satt mig in i dem olika avtalen så har vi beslutat att byta elavtal till Göta energi i lägenheten också. Så smidigt att ha båda avtalen på samma ställe och att det faktiskt hade avtal som passade båda boendeformerna.

Rekommenderar Er att besöka Göta energis hemsida för att läsa på om de olika avtalen, kan nästan garantera att ni kommer hitta något som passar just Er.

Nu är det dags att laga middag, vi hörs snart igen.