Polariserade glasögon

När jag först började fiska och hörde allas tjat om polariserade glasögon fattade jag inte vad grejen va. Det va det enda pratet man hörde om i fiskebubblan. “Vart köpte du dina polariserade glasögon?” “Hur bra effekt har dom?”. Jag hade svårt att förstå mig på varför man inte bara tog ett par vanliga solglasögon som man har hemma. 

Detta va tills jag gick ut och fiskade med min kompis Kevin. Han hade precis köpt sig ett par polariserade glasögon från Leech Store. Vi snackade om glasögonen och jag sa som det var, jag fattade inte varför alla va så hypade på polariserade glasögon. Men när jag fick testa hans, wow! Skillnaden på dessa och mina gamla solglasögon var ju gigantiska. Det var nästan jobbigt att lämna tillbaka dom efteråt. 

Mina solglasögon gjorde synen mycket mörkare och grumligare än vad dessa polariserade glasögonen gjorde. Man fick fortfarande bra med skydd från solen, utan att det störde synen särskilt mycket. Direkt efter fisketuren gick jag in på Leech Store och beställde två par egna glasögon. Nu är båda paren med på varenda fisketur. Utbudet var riktigt stort på deras hemsida och det va svårt att välja rätt par, men tillslut bestämde jag mig för två par som jag verkligen gillade. 

Mina nya polariserade glasögon var med mig hela förra säsongen och det gjorde sån enorm skillnad. Man slapp kisa och spänna hela ansiktet för att kunna se bra. Jag fattade aldrig att jag gjorde det förens jag bytte glasögon. Men nu när jag slipper anstränga mig så inser jag vilken spänning mina förra glasögon orsakade. Så ni som läser detta och ännu inte köpt, besök Leech Store och köp deras polariserade glasögon så du kan skrota dina gamla solglasögon!