Nu är våren här

som jag längtat efter att vrida på klockan, få ljusare morgon, se solen skina.

Jag har verkligen längtat otroligt mycket efter våren och de första vårtecknet kom redan för en vecka sedan, men det var fortfarande alldeles för kallt för att hurra däremot så såg jag sopbilen som drar upp allt grus och för mig är det ett riktigt vårtecken. 

Så vad gör jag under våren? ja, jag gör det 99% av alla svenskar gör. Jag planterar nya blommor, jag fixar till trädgården och nu kommer de roligaste, jag inhandlar nya utemöbler.

Nu är mina utemöbler slitna och trasiga då jag inte tagit hand om dom som jag skulle men det är smällar man får ta när man är slarvig.

I år har jag bestämt mig för att investera en slant på mina utemöbler och givetvis har jag redan spanat in vart jag skall köpa dem.

Jag har spanat in bra sommarmöblers hemsida och hittat massvis med snygga utemöbler, de har verkligen ett stort sortiment med bra priser och bra kvalité på sina produkter.

Nu gäller det bara att hitta vad man skall ha, för som jag skrev tidigare så har dom otroligt snygga produkter vilket gör det svårt att bestämma sig, men vi ska nog lyckas med det 🙂

Vad gör ni under våren?

Vad brukar ni göra under våren? Är det plantering, fixa med trädgården och köpa utemöbler som gäller eller gör ni något helt annat?