Min födelsedag idag!

Idag är ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag!! 🙂 Fick frukost på sängen av barnen i morse och dom hade gjort färskpressad juice och fattiga riddare med sirap och färska bär, vad mer kan man begära? Och lite paket såklart 😉

Det blir kalas nästa helg eftersom Sara ska på klassresa denna helgen. Dom ska till Ulricehamn och bo där över en natt, det finns ett jättestort ställe där med stugor och olika roliga aktiviteter, tror hon nämnde att det fanns höghöjdsbana och segway bland annat. Så de kommer nog få det hur skoj som helst. Dom har varit så driftiga med att tjäna pengar till klassen inför denna resan. Sålt massa bra saker från olika företag med framför allt från Dugnaden som jag länkade till. Hon gick här på hela gatan och jag tror varenda hushåll köpte något utav henne så kan verkligen tipsa er om detta om er barn ska göra något liknande i framtiden.

Så istället för kalas denna helgen ska vi bara ta det lugnt. Det blir dock ett restaurangbesök på lördag för lite måste man ju ändå fira va! Och kanske en fika hos mormor på söndag om vädret blir bra!

Så grattis till mig och ha en bra dag!