Lössnus eller portionssnus?

Jag skulle vilja fråga er alla om vad ni föredrar. Jag är fortfarande väldigt kluven med hur jag ska göra.

Det gäller snus, både portionssnus och lössnus. Vilken typ tycker ni egentligen ger er chansen till det bästa sättet att uppleva snus på?

Igår köpte mig en dosa General snus. Denna gången blev det lössnus, jag tycker smaken är så otroligt mycket godare men det känns som att jag inte kan packa kulan tillräckligt bra. Igår satt jag i 20 minuter, bollen knådades och packades tålmodigt för att uppnå det perfekta resultatet. Resultatet av kulan resulterade i att den såg otroligt bra ut och den hade en perfekt storlek, jag kände mig vid det tillfället väldigt nöjd över vad jag hade skapat..

Mina ögon stannade upp någon minut för att beundra vad jag nyss hade skapat. Jag tog sedan ett djupt andetag och stoppade sedan in snusen under läppen.

Med förväntningarna höga väntade jag på att jag skulle känna njutning.

Men.. det blev ingen njutning utan istället blev konsekvensen att munnen rann extremt mycket och jag kände hur min perfekt packade snus började gå sönder och långsamt smulas ner i små bitar. Något så gott som helt plötsligt vänder och blir mindre gott. 

Så jag tänker att jag frågar er, vad är era preferenser kring snus?

Lössnus eller portionssnus?

Jag har ju alltid kört portionssnus men jag är lite inne på att vänja mig vid lössnus istället och börja köra på det permanent. Man känner sig lite mer som en i gänget när man snusar på riktigt.

Kommentera gärna vad ni tycker så ska jag försöka se till att svara på alla kommentarer