Kollegans dotter tjänar pengar

Dom flesta av oss som jobbar här har ju barn, dock är det inte många av oss som har småbarn, utan dom flestas barn har nått ungdomen eller blivit vuxna, vilket är fantastiskt på många sätt, men också oroväckande, då det är ett kvitto på att vi är gamla.

Vi har en kollega som är lite yngre än oss och med lite yngre så menar jag ca 15års skillnad.

kollegans dotter är ca 10år om jag inte minns helt fel, hon kom iallafall förbi här om dagen och lämnade en lapp där man kunde beställa kakor och godisar, minns inte riktigt vad företaget heter men skolor och föreningar kan tjäna pengar till klassen eller föreningen genom att sälja deras kakor. Jag kan säga såhär, vi beställde så mycket att jag skulle bli förvånad om hon inte slog alla rekord någonsin. 

Jag undrar verkligen hur hon ska kunna leverera alla dessa kakburkar och godisburkar. Det var säkert en beställning på +50st

Nu får vi helt enkelt vänta på storleverans av kakor 🙂 Det ser vi alla fram emot.