jag skulle hjälpa till

En av dom som leverear varorna till oss kom in och behövde hjälp. Hans högra halvljus i lastbilen hade tydligen slutat fungera, så han ville byta den.

Han fråga mig om jag kunde hoppa på lastbilen och vrida på ljusratten för att se så att den inte glappade och att den väl funkade när han bytt. Kalle ville helt enkelt slippa klättra upp och ner hela tiden.

Jag har aldrig suttit i en stor lastbil och gissa om jag blev förvånad över förarstolen. Den var ju helt magisk. Det var som att sitta på moln. Jag ville ärligt inte gå av stolen när han var klar.

Helt plötsligt så förstår jag varför vissa lastbilschaufförer kan köra i 7 – 9 timmar utan att bli trötta om röva.

Kalle berättade också att detta inte var originalstolen, utan han hade bytt den och det är många i branschen som byter förarstol. De köper dom av ett företag som heter hyttkomfort, bara namnet säger ju en helt del 🙂