Hallå gänget! Läget?

Med mig är det bra men jag känner mig så trött 24/7. Det är så tråkigt att man ska behöva känna sig så trött och det tär verkligen på en. Jag vet att jag har inte sovit som jag borde på sistone och att det har tagit på mig när jag bytte jobb för några månader sen. Det är verkligen både psykiskt och fysiskt utmattande att byta och komma in i ett nytt jobb. Men jag är väldigt glad att jag bytte för jag vet att jag kommer trivas så bra, jag trivs liksom redan! 

Det som är extra viktigt när man har många faktorer som påverkar en, är att man tar hand om både sin kropp och själ. Att motionera och äta en varierad bra kost, är något som jag upplever hjälper! Utöver det tycker jag man ska äta kosttillskott. Det finns så mycket bra kosttillskott att äta och så mycket som vi behöver. Maten är ju generellt mer näringsfattig idag, därför är det viktigt att vi får i oss alla mineraler och vitaminer som kroppen behöver! Olika säsonger kräver olika typer av tillskott tycker jag. Jag äter både magnesium och zink nu, jag har precis slutat med mina D-vitaminer för att sommaren är här och då får vi ju D-vitaminer naturligt! 

Mitt största tips är att köpa kostitillskotten på sportkost.se, jag tycker verkligen att dom har ett brett varierat utbud. Dom svarar snabbt på mejl och de levereras fort vilket jag gillar! 

Det är viktigt att tänka på er hälsa hörni! 

Ta hand om er så hörs vi snart!