Förundrad över tekniken och fönstermarkiser

Hej hörni! 

Hur har er dag varit? Jag och familjen är på väg till sommarstugan i Småland. Sitter i bilen as we speak och tänkte, vad passar bättre än att skicka iväg en liten uppdatering om hur jag har det. Barnen sitter i baksätet och tittar på film på sina ipads och det är lugn och ro. 

Det är verkligen så mysigt att få ha sommarstugan som en plats vi kan åka iväg till när vi vill koppla av. 

Längtar efter att få sätta mig på terassen och läsa en bok. Vet inte om jag sagt det men vi har precis köpt nya terassmarkiser och fönstermarkiser. Jag är så nöjd. Dom är automatiska och man kan genom en fjärrkontroll dra ned dom. Man blir ju förundrad av tekniken ändå. Vi har även satt upp lampor längst hela så det blir en sån riktig myskänsla. 

Tycker verkligen markiserna har gjort så mycket. Så fort det blir lite för varmt så drar man bara ned dom och så kan man sitta kvar och mysa i utesoffan. 

Vi har köpt våra terrassmarkiser från Sun Off. Dom specialiserar sig på allt som har med markiser och gardiner att göra. Det är supersmidigt att skicka iväg en förfrågan angående en beställning. Det sjukaste av allt är att man kan ställa in markiserna automatiskt. Det betyder att dom regleras beroende på väder och vind. Återigen, tekniken!! 

Jag säger bara, kolla in deras hemsida! 

Nu ska jag lägga ner paddan och vara lite social med min kära man som sitter och kör. 

Ha en fin kväll så hörs vi snart igen!