Ett nytt samarbete

Ett nytt samarbete är på gång, tyvärr kan jag inte avslöja fullt ut vad det rör sig om eller hur samarbetet kommer att se ut. Det är inte ett svenskt företag, utan det är ett företag från grannlandet Norge, det blir verkligen spännande och jag ser verkligen fram emot att köra igång det som ligger och väntar runt hörnet.

Det jag kan avslöja är att de säljer kakor för att föreningar skall tjäna pengar vilket jag tycker är helt underbart.

Vi har liknande företag här i sverige, men jag vet inte riktigt om alla känner till dessa?

Jag personligen hade inte hört om det innan, men det är nog för att jag inte ingår i den bubblan.

Om ni skulle få gissa helt vilt på hur samarbetet kommer att se ut, vad hade ni skrivit då? Lämna gärna ett par kommentarer och den kommentaren som får en tummen upp är troligtvis spot on på vad han / hon skrivit.

Fram tills dess så önskar jag er en trevlig hörs 🙂