Är det överdrivet med en hissautomat till garaget?

Nu börjar jag närma mig gränsen. Mitt garage har snart nått sitt tak och jag får inte längre plats med grejer. Jag tänkte att jag kunde lösa detta problemet med att köpa en hissautomat till garaget för att lyckas optimera ytan något. Det kommer kanske bli en dyr kostnad men det gör att jag kan köpa mer grejer och fortsätta pyssla med prylarna.

Jag har hittat en leverantör av paternosterverk och hissautomater som säljer begagnade maskiner, de har dessutom möjlighet att leverera det och förhoppningsvis till och med kan hjälpa mig placera det på rätt plats. Företaget heter Relevator och det verkar som om dem är specialiserade på specifikt dessa typer av maskiner. De är också väldigt mycket billigare än sina konkurrenter eftersom de bara säljer begagnat. En hissautomat kan väl inte slitas ut så fort tänker jag?

Fungerar det bra med den första maskinen så är det ju ingen som säger att man inte kan fortsätta att köpa sådana maskiner för att fortsätta effektiviteten. I teorin kommer jag då aldrig nå kapaciteten i mitt garage.

Vad tycker ni? Är det överdrivet att lägga pengar och tid på en lösning likt denna eller ska jag köra vidare på min genialiska idé?